Veiligheid boven alles: waarom kiezen voor Breetec Valve Services?


Als het gaat om de veiligheid van uw silo's en opslagtanks, is Breetec Valve Services de beste keuze. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van ademventielen, zijn we de 'King of breather valves'. Hier zijn een paar redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Uniek en ingenieus ontwerp

Bij Breetec Valve Services zijn we trots op ons unieke ontwerp van ademventielen. In tegenstelling tot andere ventielen, hopen er geen vaste stoffen of poeders op in de behuizing, waardoor de werking van het ventiel niet wordt belemmerd. Dit betekent dat onze ventielen altijd betrouwbaar blijven functioneren, wat essentieel is voor de veiligheid van uw installatie.

Brede toepassingsmogelijkheden

We begrijpen dat verschillende sectoren verschillende behoeften hebben als het gaat om ademventielen. Daarom bieden wij een breed scala aan ventielen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Of u nu actief bent in de chemische industrie, de voedingsindustrie of de energiesector, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Wereldwijde levering en uitstekende nazorg

Bij Breetec Valve Services leveren we onze ademventielen over de hele wereld. Of u nu in Europa, Azië, Noord- of Zuid-Amerika bent gevestigd, u kunt vertrouwen op een snelle en betrouwbare levering van onze producten. Daarnaast zorgen we voor uitstekende nazorg. We bieden on-site trainingen om ervoor te zorgen dat uw ademventielen op de juiste manier worden gebruikt en onderhouden. We voeren regelmatige integriteitscontroles uit en bieden revisiediensten om ervoor te zorgen dat uw ventielen optimaal blijven functioneren.

Veiligheid staat voorop

Of het nu gaat om de (petro)chemische sector, de voedingsindustrie of de energiesector, veiligheid is altijd van het grootste belang. Bij Breetec Valve Services begrijpen we dit. Onze ventielen zijn ontworpen om schadelijke stoffen en gassen veilig af te voeren. We gebruiken de juiste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw installatie voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

Contacteer ons voor meer informatie

Bij Breetec Valve Services streven we naar tevreden klanten die kunnen vertrouwen op onze betrouwbare en veilige ventielen. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op via telefoon op +32 (0)89 65 12 00 of stuur een e-mail naar sales@breetecvalves.com. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de juiste oplossingen voor uw behoeften op het gebied van ademventielen.

CONTACTEER ONS

Meest Recente Posts

News & Stories

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt ademventiel voor uw silo's en/of opslagtanks. Wij helpen u graag verder! 

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt ademventiel voor uw silo's en/of opslagtanks. Wij helpen u graag verder!