Topkwaliteit Ademventielen: Silo Valves en Biogas Valves

Ademventielen van topkwaliteit

Alle ademventielen van Breetec werken volgens hetzelfde principe: een gewicht wordt door een drukverschil omhooggeduwd en sluit automatisch wanneer de druk - van 2,5 tot 500 mbar - weer op het gewenste peil is. Deze techniek is betrouwbaarder dan ademventielen die werken met veren of met water als slot. Het werken met gewichten zorgt ook voor een veel grotere precisie.

Silo Valves

Breetec is de eerste producent van ademventielen voor silo’s. De unieke eigenschap ervan is dat er geen vaste stof in de behuizing van het ventiel kan ophopen, zoals poeders en granulaten, die mee omhooggeblazen worden bij het pneumatisch vullen van de silo. De vaste stoffen vallen altijd terug in de silo, het ventiel blijft zuiver.

Biogas Valves

Onze ademventielen vvoor de biogassector onderscheiden zich door hun hoge betrouwbaarheid, vorstbestendigheid en de conformiteit aan alle geldende normen. Ze komen helemaal tegemoet aan enkele technische problemen waar de sector al lang mee kampt. Daardoor zijn ze goedkoper en veiliger in gebruik. 

Op elke silo past een Breetec

Het standaardgamma van Breetec bestaat uit zes basiselementen die modulair worden gecombineerd voor tal van mogelijke overdruk- en onderdruksituaties. Wat voor silo('s) u ook heeft, wij zorgen voor een passend ademventiel!

News & Stories

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt ademventiel voor uw silo's en/of opslagtanks. Wij helpen u graag verder! 

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt ademventiel voor uw silo's en/of opslagtanks. Wij helpen u graag verder!