Breetec aanwezig op Solids Rotterdam


Solids Rotterdam is de grootste vakbeurs voor iedereen die actief is in granulaten, poeders en stortgoederen. Als ‘King of Breather Valves’ en specialist in complexe mechanische staalconstructies is Breetec daar helemaal op zijn plaats.

Bezoek Breetec op stand C106

De beurs vindt plaats op 4 & 5 oktober in Ahoy Rotterdam met ruim 250 exposanten en op beide dagen een rist aan conferenties over innovatie, duurzaamheid en veiligheid. Breetec zal op stand C106 vertegenwoordigd worden door Christophe Koopmans (Sales Director, Breetec Industrial Services) en André Lippens (CEO, Breetec Valve Services). Beide heren vertellen bij een hapje en een drankje alles over de Breetec producten & diensten. 

Het is reeds de derde keer dat we op Solids aanwezig zijn. Veel van onze klanten zijn mede-exposanten. Maar we verwachten ook vanuit België bezoekers want dit is een beurs op topniveau, én helemaal gratis. De moeite dus om ons een bezoekje te brengen! 

André Lippens, CEO Breetec Valve Services 


Registreer je gratis

De toegang tot Solids is gratis. Vooraf registreren is de boodschap!

REGISTREER JE HIER

Persoonlijke afspraak? 

Wenst u graag een persoonlijke afspraak op Solids? Dat kan! Geef ons dan een seintje via info@breetec.eu en we nemen contact met u op om een gepast moment in te plannen. 

Meest Recente Posts

News & Stories

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt ademventiel voor uw silo's en/of opslagtanks. Wij helpen u graag verder! 

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt ademventiel voor uw silo's en/of opslagtanks. Wij helpen u graag verder!