Nieuwe mijlpaal bereikt: Breetec valve repairshop nu TÜV Rheinland gecertificeerd


Breetec Valve Services heeft wederom een nieuwe mijlpaal bereikt: de Breetec valve repair workshop is nu TÜV Rheinland gecertificeerd.

Wat betekent deze mijlpaal?

Het TÜV Rheinland certificaat is een erkenning die wijst op een strenge kwaliteitsstandaard, een standaard waar Breetec nu officieel aan voldoet. Dit bevestigt Breetec's voortdurende inzet voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten, gebaseerd op betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. 

Breetec is trots op deze nieuwe erkenning die het belang van haar werk onderstreept en een extra garantie biedt voor haar klanten.

Wat betekent dit voor Breetec en voor u?

Met deze nieuwe certificering zet Breetec een grote stap vooruit in haar missie om de best mogelijke diensten en producten te leveren. Dit nieuws is niet alleen een bevestiging van onze toewijding aan kwaliteit, maar ook een belofte aan onze klanten - een belofte dat we zullen blijven streven naar de hoogste kwaliteitsnormen in onze dienstverlening.Meer info?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten en producten? Neem dan gerust contact met ons op via sales@breetecvalves.com of bel ons op +32 (0) 89 65 12 00.

CONTACTEER ONS

Meest Recente Posts

News & Stories

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt ademventiel voor uw silo's en/of opslagtanks. Wij helpen u graag verder! 

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt ademventiel voor uw silo's en/of opslagtanks. Wij helpen u graag verder!